Saturday, May 31, 2008

Despre homosexualitate


De ce nu accepta romanii homosexualitatea ? R: Datorita lipsei de educatie, ignorantei sau prostiei .
Romania a pornit mai tarziu si mai greu pe calea democratiei, nu e vina noastra, dar trebuie sa ne schimbam.
Nu spun ca homosexualitatea e o stare de normalitate, dar deja observ cum cuvantul 'gay' capata valente total pe langa subiect si imi e foarte greu sa accept asta.(Ex: "Ieri am ajutat o batranica sa traverseze! WHAT ?! Wai cat esti de gay ! "). Cand cineva se uita la un CD si spune " Ce gay ! " O_o eu spun ca are o problema. Am un prieten ca este in stare sa se uite la un grapefruit si sa spuna "ce gay !" (probabil datorita culorii , i dunno)
Multi barbati au tot felul de fantezii cu doua femei, dar uita faptul ca si ele se incadreaza tot la 'gay' . Hmm parca suna mai dulce acum ?
Da, poate ca este o anomalie, dar o alta anomalie este sa scrii cu stanga, pentru ca asta inseamna ca emisferele cerebrale au functiile inversate, dar asta e, nu deranjezi pe nimeni, decat pe unele invatatoare retardate care obliga copii stangaci sa scrie cu dreapta. Istoria ne invata sa nu fim retardati : Socrates, Michelangelo, Leonardo Da Vinci, Tchaikovsky, Julius Caesar, Aristotel (ghici ce au in comun ? )
Deci pot spune sus si tare " Traiasca homosexualii !". Fac si ei o parada o data pe an si asta nu ma afecteaza/deranjeaza deloc ! Nu imi fac absolut nici un rau, asadar ii accept asa cum sunt !

11 comments :

  1. Anonymous said...

    Gay !

  2. Anonymous said...

    Bravo tie domne. Nici eu nu am nimic cu ei, si de fapt cu nici o nationalitate/minoritate care nu face rau.

  3. pupacila21 said...

    gay is okay , numai sa nu-i vad cand se saruta sau Doamne fereste ce alte lucruri :)) ... pe de alta parte , lesbiencele - not so bad, decat cand se dovedeste ca prietena(sotia) ta este una din ele :)) ... that would be a real kick in the cojones :))

  4. Anonymous said...

    Inteleg, sunt de acord cu tine, nu am nimic cu homosexualii. Insa de la a nu avea nimic si pana la a fi de acord cu o parada a lor e cale lunga.
    Trebuie sa inteleaga faptul ca au o boala (o deviatie) si nu este nimic de promovat in asta. Dc eu si cu inca 3 ciumpalaci avem o boala( de exemplu bube in cap), nu iesim maine pe strada sa facem "parada celor cu bube in cap". Deci, homosexualiteatea este o boala (o deviatie) care trebuie inteleasa, dar nicidecum promovata. Am zis!

  5. Anonymous said...

    foarte gay blog

  6. Anonymous said...

    Vorbesti de homosexualitate si pui fotografii cu lesbiene:))

  7. Anonymous said...

    Aceasta practica a existat in toate timpurile si in toate culturile, diferit este, insa, modul de percepere a acestui fapt. Astfel ca pentru mai multe popoare, relatiile homosexuale nu numai ca nu erau interzise, ci, dimpotriva, erau considerate mult mai acceptate decat cele heterosexuale. Spre ex., in randul grecilor antici, dragostea unui barbat fata de un tanar era idealizata ca fiind cea mai inalta forma de dragoste sexuala.Desi atitudinile cu privire la sexualitate s-au schimbat foarte mult mai ales in ultimii 20-30 de ani, devenind mai liberale si mai permisive, nu exista inca un consens in acest domeniu. In timp ce pentru unii indivizi anumite aspecte ale sexualitatii reprezinta lucruri firesti si naturale, pentru altii contiunua sa ramana un pacat si o forma de depravare.

  8. Anonymous said...

    Doamne, mult am mai cautat pana am gasit un blog scris de un heterosexual, care este gay friendly. Wow, se mai intampla si minuni.
    mi-ar placea sa vad cat mai multi oameni asa corecti ca tine.

    Multumesc

  9. Anonymous said...

    sunt intr totul de acord cu voi si nu stiu de ce nu va inteleg eiii,cei mai multi ca,doar nu dati in cp la nimenea.

  10. Virago said...

    Oamenii sunt mai reticenti la... diferit. Dar, nici macar d,p.d.v psihologic homosexualitatea nu mai este definita drept o stare anormala, nici macar o deviatie, ci o stare alternativa.
    Oricum ar fi, sa nu uitam ca homosexualii NU sunt bolnavi mintal. Poate e doar o alegere si nu vad cu ce ne incurca pe restul asta.

  11. Anonymous said...

    Traim in Romania tara in care se afla cei mai nesimtiti oameni posibili si needucati,ce pana mea nu incap de homosexuali,sau heterosexuali? Fiindca mai prosti de atat cei care nu ii accepta nu pot fi.