Saturday, May 31, 2008

Relatii intime



S3csul este un lucru care se intampla intre 2 persoane care se iubesc!
Sau intre 2 persoane care iubesc s3csul!

Un prieten egiptean ma intreaba: " De ce fetele din Romania, atunci cand le inviti la un film iti raspund cu -Am prieten- ?" . Mi s-a intamplat chiar mie: e foarte complicat sa iesi cu "o gagica" mai ales daca e frumusica si sa nu iti doresti , devii de-a dreptul suspect "Maai, dar de ce m-ai invitat tu de fapt la un suc ?" HUH ?! "Pentru ca imi era sete ?!? " .

Eu nu cred sa existe s3cs si atat. Trebuie sa existe ceva care sa te atraga la persoana respectiva, ceva din ea. S3csul este s3cs, dar nu ai face s3cs cu cineva care nu te atrage, si mai mult decat atat s3csul nu este pur fizic, este 90% emotional, adica, nu neaparat ca esti indragostit, dar atras. S3csul este o problema de incredere. Nu ajungi in pat cu cineva care nu iti inspira incredere, nu ai ajunge in pat cu cineva cu care nu ai putea avea o potentiala relatie(hmm.. de 1 zi !). Scuza tampita pe care lumea o ofera "putea fi ea sau oricare alta" pur si simplu nu sta in picioare.

2 comments :

  1. pupacila21 said...

    treaba e ca nu toate fetele din romania fac asa , doar cele din zona noastra ... cred k sunt mai inchise la minte , nu stiu :))

  2. SIDONIA said...

    Sexul nu este emotional pt foarte mulat lume,astfel cum iti explici existenta prostitutiei..crezi ca acele femei mai sunt capabile sa aiba un orgasm sau sa aiba emotii cand sunt langa un barbat..sexul in zilel noastre este orice altceva dar emotional nu este pt foarte multa lume..desi prin sex se face si se desface lumea...pacat ca nu mai apreciem aceasta uniune a celor 2 oameni